NuffNANG

Thursday, August 25, 2011

Buat pertama kalinya



rakan yang ditunggu-tunggu dek en.suami saya tayangkan. Saya perkenalkan dengan nama Asyraf Solihin. Saya masih dalam pantang lagi ni, so pantanglah nak tulis banyak2..hhehhhe..actually mood mengarang tak berapa nak ada..mood nak makan jer yang lebih..godaan betul bila pantang bulan Ramadhan ni. Event biskut kering pun yang korang tayang meleleh air liur saya tau!!.

13 comments:

Lady Lavender said...

tahniaahh sally!! Lama tak bertandang kat gobok sally, sedar2 dah kuar baby. Comeeii sesangat. Anyway selamat berpantang & take care. i'm happy for you :-)

kucingorengemok said...

semoga jadi anak yang soleh! sempat habis pantang tak, nak makan lauk raya? ;)

TopsyTurvyMum said...

Coongrats Datin Sally

MasyaAllah comel betul Asyraf...rasa macamm nak tambah jugakk..hahaha

Selamat berpantang, best betul makan lemang cicah ketupat pastu pekena air sirap di hari raya kann??

Mak dah merasa berpantang hari raya:D

makcikkantin said...

Eiiiiii, sweet asyraf, moga membesar dgn bergaya......

Raya ni, orang makan ketupat cicah rendang, sally minum milo cicah biskut eh? :)) sabaq sabaq.

Selamat hari raya dan berpantang

Sayang.Ibu said...

tahniah darlinggg... kejapnya rasa, dah keluor dah... hero lak tuuuuu.... kiss sket hero.. amek aura.. :)

Sally said...

LL,
Terima kasih...cepat jer masa berlalu kan...tup2 baby dh kat luar hhehe,tu la lama jugak sy pun tak potpet kat blogkengkawan ni...sempat baca jer...eh awak kat Malaysia lagi ker?..raya kat sini la ya tahun ni?..

Sally said...

Kucingorengemuk,
Aminnnn...tak congak lagi ni..rasa mcm sempat kot kalo ada sapa buat open house last minute tu..hehhe..

Sally said...

TTM,
nak tmbh ya nyahhh..,sat lagi jer tu..mesti kena punya..hahha girl pulak ya..

Saja le tu nak buat ayor liur mak menitis ni..tak kira dlm pantang pun nk gak redah makan rendang tu,skit jer pun..hhaha..eh hang pantang anak yg mana masa raya?

Sally said...

MCK,
Thanks makcik..hehhe biskut cecah milo tu dah jadi rutin harian dah masa pantang ni..hehe..ada sapa tau buat biskut jadi rendang tak...hheh

Sally said...

Sayang.Ibu,
walaweh..lamanya tak dengar cerita hang ni..insyaallah ada gak tu..tp tahun depan turn anak pompuan ramai..hheh..tunggu lagi setahun erk..tetiba lak jadi nujum kan..hehhe

YuYun said...

comwahhh...comelnye!! tahniah kak!

m-i-o said...

ehhh yea ke tahun depan anak perempuan ramai? *tetiba terlupa kesakitan meneran tahun lepas*

hahaha!

sedap nama asyraf solihin, macam nama makcik sikit2. hahahaha. boleh jadi calon imam muda ni :P

anyway, asyraf solihin bolehlah cuba bakat dalam Quran Digital Giveaway kat blog makcik ya?

http://my-internal-outlet.blogspot.com/2011/09/saya-patut-menang-quran-digital-oleh.html

mana tau, ada rezeki asyraf solihin yang menang :)

Sally said...

Yuyun,
thanks dik..lama tak dengar citer..skrg jrg skit dpt BW..

MIO,
hah ah kan..baru terfikir nama tu dkt nak sama dengan nama makcik..hehhe..oh nnt omi pg le BW kat rumah Puan MIO..dpt quran digital tu dh kira bagus tu..