NuffNANG

Wednesday, October 13, 2010

Siapa yang tak jeles kan

kalo hari-hari tumpang drive aku tapi asal tengok buntut orang lain jer mata dia terbeliak. Apa bontut bonet tak cukup power ker?. Kalau compare dengan brand Malaysia yang lain..bontut bonet akulah yang paling power...aku tahulah aku tak tinggi dan handsome macam Encik CRV, Encik Grand Vitara mahupun mana-mana En/cik SUV, MPV dan tah apa-apa v lagi tu..tapi aku bersyukur sangat dapat rapat dengan kau. Lagi satu janganlah kau compare aku dengan mana-mana yang jenis kacukan..aku tak suka..dulu kau kutuk En.Avanza..sekarang aku lihat mata kau tak berkelip tengok dia...kau selalu cakap cantik jugak bila dia pakai skirt.

Kau tahu bukan aku sengaja buat-buat sakit sana sini..tapi kau tu yang tak peduli kat aku. Kau jarang-jarang sekali mandikan aku. Masa mula-mula dapatkan aku kau cakap no smoking tapi kau biarkan jugak laki-laki itu menodai aku dengan kepulan asapnya. Anak dara kau pun sama..bukan sekali dua biarkan air liur nya meleleh ke seat aku. Geli tau!..dulu kau janji nak dobikan baju seat aku tapi janji tinggal janji. Langsung kau tak buat. Habis bercampuk-campuk kaler seat aku tu.

Hari tu sedapnya kau pergi shopping ganti kasut kau..bukan sepasang tapi dua pasang sekali gus kau borong. Aku tahu perangai kau memang tak pandai nak beli satu tapi kau patut fikirkan yang kasut aku lagi lama tak berganti dari kasut kau tu. Hari-hari bawa kau ulang alik pergi kerja kau tak check pun kasut aku dah botak ker belum. Sedey tau!.. Malas dah aku nak cakap panjang..aku terpaksa luahkan juga sebab tak tahan tengok kau bersiul tiap kali tengok orangkereta lain. Ni baru luahan pertama aku.. tak puashati aku komplen lagi.

Ahhh..ni nak bagi tau..saving kau tak seberapa..sila abaikan untuk mengorat orangkereta lain.



Luahan hati oleh : Cik Pari-pari@En. Para-para

4 comments:

sz | m.s.s said...

muahahaaa...
luahan ikhlas tau...
mmg "dia" blh baca pikiran kita kan kak...
terdetik nak p ngorat lain mulalah tetiba dia pun buat hal ... pandai majukkkk

m-i-o said...

hahaha! sapa kata bontot tak power? tonggek abis dah tu, kalah ziana zain :P

Sally said...

Sz,
tulah baru terdetik..belum dok bisik-bisik ker sindir2 kat "dia" lagi...

Sally said...

M-I-O,
lentik sgt dah tu..hheh