NuffNANG

Monday, September 15, 2014

Rustic Apple Cake@Bengkang Epal

Berkurun sungguh tak update blog...memang sesuai sangat la letak nama gobok kan. Susah kalau tuan tanah banyak aktiviti neh..sekejap minat itu sekejap minat ni..semua nak dicampak ke gobok tapi ada masa..abisnya longgok tepi..nah ambik ni buat jamu mata korang bagi kenyang dulu...nak resepi tak?...sila pm..ceh..macam ramai yang sekodeng blog ni..kalau dah nama pun gobok tak yah dok harap orang nak pm bagai le...

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)