NuffNANG

Wednesday, October 12, 2011

Teruja sungguh

sejak menjadi ahli pengepam tegar ni..rezeki anakanda begitu mencurah-curah..setakat ni saya bekalkan susu segar setiap hari..tak cukup bekas dah ni, hari ni saja..dari jam 6 pagi saya pump dapat 240ml. Jam 10 x dapat nak mengepam sebab attend meeting dengan customer. Balik opis jam 12 tghari terus pump..dapat dalam 180ml. Jam 4 ptg saya buat kerja sambil mengepam..so tak boleh nak double terus..pump sebelah jer dapat 130ml..walaupun hampir 15 minit pump tapi rasa berbaloi..tak terasa sangat sebab asyik dok buat call kat customer. Jam 5ptg..saya pump sebelah lagi..dapat amount yang sama..130ml..so total dari 6pg sampai 5ptg =680ml..wah..lebih kurang 60mlx11 botol ni. Semalam 6 pagi sampai 11 mlm saya dapat 11 botol....bila tengok quantiti mcm ni rasa makin rajin pulak nak mengepam walaupun weekend hari saya cuma sempat dapat 4 botol jer..bukan x mahu mengepam..ramai tetamu kat rumah so jadinya..acara mengepam agak terjejas sikit. Ok nak chow dulu sebab nak balik jumpa boyfriend kecik tu...doakan saya menjadi pengepam tegar sampai cecah 2 tahun ya!.

4 comments:

Sz said...

syabbas inspektor betti! seronok kan tengok stok susu tu kak...


saya pengepam tegar time sarah & syimir...syabil ni penggayut tegar je..hihii

Sally said...

Sz,
Untung Syabil dapat direct..hheh..masih dikira amat ciput compare dengan pengepam tegar lain..memang respect la adayg dpt 24oz just only waktu opis hour kan..kah2..akak dapat 2ozx11 botol pun dah rasa mcm banyak sangat dah...tu pun dr pagio sampai malam..huhuh..harus usaha lebih lagi ni..

m-i-o said...

ya...raikanlah saat2 manis kemeriahan susu itu. awas jgn terleka krn mgkin akan ada masanya zaman kemerosotan melanda. huhuhu! bersiap-sedia mengumpul stok dari sekarangggggg!

Sally said...

MIO,
Jgn sebut..jgn sebut ..hehhe..itu yg paling takut nak dengar bila decide untuk go for BF ni..takut yg manis cuma seketika..waiyya zubillah..mintak dijauhkan..