NuffNANG

Thursday, February 21, 2013

Sayang awak ketat-ketat

hehhe..pagi ni aku keluar datang kerja agak lewat,lepas solat subuh aku sambung tidur peluk Asyraf..suka aku tengok muka Asyraf masa tido..ensem je..kiut jer..sapa nak puji lebih-lebih camni kan..maknya ajalah pun. Anak dara tu aku kejutkan dan suruh dia siap sendiri. Sarapan diaorang??..Aku nak kata aku untung mungkin kot..jimat banyak masa. Suami aku tak gemarnya subuh-subuh buta bersarapan bila hari kerja. Anak dara tu pun ikut perangai bapanya..sesekali je layan milo suam tu pun bila aku dok asyik tanya nak minum tak?. Aku teringin sangat bila hari kerja..walau aku kelam kabut nak siap diri sendiri tapi dapat buat sarapan untuk diaorang ni..jeles tau bila baca blog orang lain pagi-pagi buat sarapan buat suami..aku??? tarak dikkkkkk...

Hari ni aku lewat keluar sebab tak terus masuk opis,petang semalam aku dah inform boss aku siap-siap aku akan masuk lambat sebab nka pergi LHDN. Sesekali kan..pasal kerja opis jugak pun...pergi awal-awal kat LHDN tu pun bukan dapat perfect attendance pun kan!!!. 7.30 aku bangun, mandi, basuh baju...dan siapkan Asyraf sebelum hantar pergi nursery..sebelum keluar sempatlah kelebek Abg Jen yg dah nak masuk 2 minggy tersadai..emm bila la nak repair ni..aku sms en.suami.

aku: rindu nak drive abg Jen..

en.suami: minggu depan repair..

aku: ..cepat repair tau..syg awak ketat-ketat

en.suami: muahhh...!!!.

bukan apa, en.suami ni jarang tulis macam tu kat aku..kalau cakap telefon pun selalu mcm nak telan aku jer..tetiba reply MUAH!!!.mcm tu,aku cuak..betul ke dia yang tulis aku tgk nombor yang aku sms tu..hhehe..kot tersalah hantar ke lain..nasib baik..sah..dia....

emm itula kan..tulis mcm tu pun hati isteri ni dah berbunga-bunga..boleh sengih samppai telinga..belum lagi cakap rindu ke..sayang ke..kan..kan....


 
Agak-agak kalau buat parkir macam ni kat depan rumah boleh tak..Abang Jen aku parkir kat atas..Cik Inno kat bawah..lapang depan rumah kan..thanks to adik google...hehhe

 

9 comments:

Anonymous said...

It's amazing to pay a quick visit this website and reading the views of all friends about this paragraph, while I am also eager of getting know-how.

my web blog :: achat vues youtube

Anonymous said...

Hey! Would you mind if I share your blog with my facebook group?
There's a lot of folks that I think would really enjoy your content. Please let me know. Thanks

Look at my blog post: spiele spielen
My web site: gratis spiele

Anonymous said...

These aгe also aνailable with PTO Delay fеature which
automatіcally open tank internal valvе for 5 seсondѕ ρrіor to engаging PTO allοωing pump and product lines
to charge preνiewing іnterval valѵе slug.

Аnother thing you'll need is some strength to endure, because there's а gooԁ chance you'll be your own producer for the show or perhaps the best producer the show has. A MOBILE APP GIVES THE STATION A DIRECT MARKETING CHANNEL TO COMMUNICATE WITH THEIR LISTENERS.

Here is my web page :: radiosender

Anonymous said...

Hey there just wanted to give you a quick heads
up and let you know a few of the images aren't loading correctly. I'm not sure why
but I think its a linking issue. I've tried it in two different browsers and both show the same outcome.

Visit my webpage - http://articles.org.in/article.php?id=161290
Also see my page > company

Anonymous said...

If you are going for finest contents like me, simply visit this web site all the time since
it offers feature contents, thanks

Also visit my web site - low carb cereal

Uncle Lee said...

Hi, love that pic of the car park.
Best la ni...isteri kereta atas, hubby bawa.
Guess you love Porche cars.
Lee.

Anonymous said...

I am curious to find out what blog platform you are working with?
I'm experiencing some minor security problems with my latest site and I would like to find something more risk-free. Do you have any solutions?

Feel free to surf to my blog - 37329

Anonymous said...

This act is recognized as "farming", whereby you create a
character and promote it. For most young people, playing games
on a computer, video game console, or handheld device is just a regular part of the day.
You're punished more than and in excess of for generating faults in education and encouraged never ever to do it.

Feel free to surf to my web-site: http://wallinside.com/post-3269526-trouble-free-products-for-children-updated.html

Anonymous said...

hello!,I like your writing so so much! percentage we keep up a correspondence
extra approximately your post on AOL? I require an
expert in this area to resolve my problem. May be that is you!
Looking forward to see you.

Stop by my site - top online casinos usa