NuffNANG

Thursday, August 6, 2009

Hasil Seni oleh:

Sara,nah terimalah hasil seninya.Dah lama saya simpan lukisan Sara ni..memang niat nak update blog tapi bila dah download semua gambar terus lupa mana saya save. Dalam mengclearkan desktop and hardisk hari ni sebab sudah tersangat penuh dengan gambar yang bermacam-macam saya terjumpa hasil nukilan Sara yang dah saya capture. Setelah diteliti oleh panel-panel mata kuyu ni saya maka kedua-dua mata ini sepakat mengatakan Sara punya bakat. ..ceewah yang diwarisi dari saya:p

Tengoklah hasilnya..comelkan !!..


Yang ini memang saya sangat suka..life drawing, masa tu uncle dia mmg ada kat depan. Actually kalau suruh melukis sampai ke malam pun tak kisah tapi bila suruh baca buku seribu satu alasan dia bagi. Nak marah dia pun rasanya saya yang perlu tunjuk contoh rajin baca buku dulu kan...ouch!!

3 comments:

NuR Pu3 said...

waH! baGus gak tuEh kak hEhE

Rohaiza said...

Sara, gambar mama tak dak ke? Sian mama...huhu. Mama nak sara lgak gambar mmama , pas tu suruh Omi masuk dalam gobok hati dia...

Sally said...

NurPu3
..boleh buat bisnes ni :p

Pn. ROhaiza,
Buat la permintaan ngan dia..ahaha