NuffNANG

Friday, August 21, 2009

I got a baby boy

..jangan salah faham bukan saya tapi adik saya.Pagi-pagi sewaktu dah nak hampir dengan tempat kerja tetiba terlintas nak call mak saya bertanyakan tentang adik saya yang kena ceasarean hari ni. Teruja yang amat sangat hari tak sabar nak tengok rupa anak saudara saya yang baru ni.. 2009 ni saya dapat dua anak saudara 1 girl and 1 boy. Tumpang seronok la almaklum cahaya mata kedua saya tah bila pulak. Saya cakap dengan semua orang tentang kelahiran ni dan paling tak seronok bila ada suara sumbang-menyumbang..eh tu anak saudara you, you pulak bila lagi???.. emm tunggulah ada rezeki adalah Si bonia tu dapat adik kan!.

3 comments:

NuR Pu3 said...

Alhamdulillah kak... semuanya dh selamat ok?

Sz said...

alhamdulillah...tahniah utk adik akak n family..menerima kehadiran si kecik...konpem "hutang pose" sebulan..muehehe...

psst: sy pantang cam biasa juga cam bsalin normal kak..xde beza...

MdAzman said...

finally Arif got frend in his club KIT.. (Kua ikut tingkap)..