NuffNANG

Thursday, January 7, 2010

Pari-pari biru

Dah lima tahun, guna pakai pari-pari biru..tak pernah buat hal yang mengujakan..tapi semalam masa on the way balik rumah cermin gedebuk jatuh..langsung tak boleh naik balik. Cuak kejap apahal lak ni. Call Director ..dia cakap bawa balik nanti dia check tengok. Dalam hati dok berbelah bahagi terus pergi bengkel ker nak biarkan McGyver tu buat pembedahan kat pari-pari.. tapi memikirkan poket kempis lepas ambik Sara terus memecut balik SU3..Alhamdullah Director boleh buat mungkin untuk sementara..nak kena hantar bengkel jugak..at least selamat la skit duit sampai gaji January.............

3 comments:

NuR Pu3 said...

xpe je kak, ptg kang amek handbag bonia park je sblah anis mcm smlm :P

Anonymous said...

cermin dah leh tutup dah..director fix kan semalam cuma nak kena ke bengkel jugak tu..baru settle semua.

Rohaiza said...

nasib baik ada mc gyver...