NuffNANG

Thursday, May 26, 2011

Ni dinner time saya...

MALAS...bayangkan kalau saya jadi RAJIN!!!



Ayam masak merah bukan mak jah punyakedai mari seketul dada yang montok...tak habis pun 3 beranak ni makan!

10 comments:

bersama kak Es said...

sambal dgn tempoyak tu yang paling menarik

tiba2 rasa laparrrr

Sally said...

kak Es..jemput2..cepat skit dah nak kemas dapur ni..hehhe:p

makcikkantin said...

Sally,

Telur dadar tu makn dgn nasi panas + minyak sapi = perghhhhh. Tempoyak bukan faveret makcik

Sally said...

MCK,
tak makan tempoyak ya..tapi durian makan..agak tebalik dengan adik ipar saya tempoyak bolehlak tekak dia accept..durian..bau pun tak boleh.hehhe..sedap ke mkn dengan minyak sapi? tak pernah cuba lagi..

TopsyTurvyMum said...

tempoyak mak buat sendiri dah 2 bulan macam tak menjadi jerr..
Hampeh betul! Apa silap ntah laa...ker nak buat tempoyak ada pantang gak macam buat tapai..

Sally said...

TTM,
mak beli jer tempoyak..kalau buat sendiri selalu terlebih masin..hhaha..mak jah tak kiirm tempoyak ker?

YuYun@HanleeYun a.k.a KuLaT_NaKaL said...

ermm..tak mau komen pasal masakan tu..sy nak komen tang gamba je..hehehe...first pic tu shaking la kak...

Sally said...

Yuyun,
memang shaking pun..ni pakai kamera handphone korok jer..hhehe..

saat omar said...

Telur dadar tu feveret...actually telur dadar ni nampak macam semua org boleh buat. tapi tak...ianya perlu skill jugak nak buat telur dadar yg sedap

Sally said...

Saat,
betul tu,..the best telur dadar I ever had adalah yang dibuat oleh my brother in law...