NuffNANG

Thursday, February 11, 2010

Make it this again


For my Indian friends wedding.. sambil tu layan jugaklah 2, 3 pcs ke mulut Sara. Siap dia bagi duit lagi bila saya cakap Sara, ommi tak boleh bagi Sara ngap ni...this cookies kawan ommi order dia bayar..then Sara pergi bilik dia kelaurkan duit dalam 50 cent then dia cakap apa:

Sara pun nak beli jugak..

2 comments:

NuR Pu3 said...

haHa... cian kat dia kak =P

Sally said...

memang cian la..dah la time tu dia buat muka sedih jer..memula tu akak ckp duit dia tu cukup to pay for the cookies..saja buat lawak..menangis dia..kena la pulak pujuk..heheh