NuffNANG

Friday, April 16, 2010

Dia follow saya ker?


Dia menunjukkan sedikit minat yang sama dengan saya..tapi tak tahulah sampai bila??

7 comments:

mama | ayah | sarah | syimir said...

si cilik sara ke kak?

GDIZ said...

cantik.
Wah..ni betul2 berdarah seni.hehe.

Mak Su said...

mungkin juga

Sayang.Ibu said...

amboiiii...saya pun x reti nak kaler2 mcm tu... bagusnyaaaa...

Sally said...

Sz..
hah ah cik mek punya hasil tangan la ni.

Gdiz.
sib baik darah seni erk..kalao darah siong tak tahula ..ekkek:p

Mak Su.
keturunan.. tu yng mungkin tu

Sayang ibu.
maknya yg lagi teruja actually..ekekke

m-i-o said...

perghhh. ini kit batik yg bleh beli kat mph tu kan?

kalo sy beli, tp sy sendiri kaler, kira aci tak? kahkahkah!

*kena buat sesi menajamkan skil yg dah ke laut ni :P

Sally said...

MIO ni Sara beli kat sekolah dia..akak suh beli lagi..dah bercadang nak suh dia kaler lagi dan boleh buat ther series..frame dan gantung kat dinding..buat yg jenis panel 3 tu..siap bagi duit lebih suruh beli lagi tp..duit tah kemana batik kit tu pun tak ada..

Oh kat MPH ada jual ya..harus akak terjah sana nyah..baru complete panel nyah!!
apa kaler sendiri?? aci ker tak aci pun hang kalo beli ni mesti teruja nak kaler..ehem..akak pun berebut ngan Sara gak nak kaler nyah..tp terpaksa mengalah sebab mek ni jerit lagu kuat tau!!.