NuffNANG

Wednesday, September 22, 2010

Janganlah merajuk cik LG

saya tak tahu apa yang tak kena dengan minah ni..dah hampir seminggu dia buat hal. Bahagian bawah ok jer..atas tak beku. Bila dia merajuk macam ni..yang jadi mangsanya adalah cik ikan siakap 2kg tu, cik dada ayam yang kenyal, cik Fries dan cik nuget. Encik yang badan berketul tu pun apalagi ikut merajuk sama la..nasib baik tak ada yang bertandang kerumah kalo tak kenalah pergi merayu kat kedai runcit ataupun 7-eleven nak kena suruh en.badan berketul tu balik.

Pagi ni saya terpaksa telefon x boyfriend minah tu..petang nanti barulah x boyfriend dia datang belai-belai..harapnya minah tu tak kena sakit yang teruk...hayatnya bercinta kat rumah saya pun baru lagi..lebih kurang 2 tahun..tak kanlah kecik-kecik hal pun nak merajuk kan...tak best la gini..

5 comments:

sz | m.s.s said...

kat umah ni encik sam seng yg slalu majuk...seharian dok bunyik tot tet tot tet ..yg boring budak2 ni la takleh nengok kartun...

TopsyTurvyMum said...

mak punya oven merangkap microwave merangkap grill cap LG pun merajuk..nyampah aii...takmo keluar lampuu

K.Nor said...

gas utk freezer dah abis kut :)

Sally said...

Sz..
buat hal gak ker en.sam seng awk..cik LG..kalo pintu x rapat mmg dia menjerit..ngalahkan reverse sensor punye bunyi..ihik.

TTM,
lo..cam berpakat jer diorang ni kan..sajalah dengki..kan!hhehe

Kak Nor..
hah ah la kak Nor..baru jer husband ckp techician LG tu datang..cakap gasnya habis..dah selamat naik ambulan dah few minute ago..katanya 3 hari kena tahan kat wad tu..

Lady Lavender said...

hahaa..ms baca tajuk entry sally ingatkan LG salam 2 benua tuu..