NuffNANG

Thursday, September 30, 2010

Saya Sangat Ingin


pergi kesini..
..tapi malangnya saya tak ada geng upin ipin mahupun geng bas sekolah yang hendak diajak bersama hiking kesini.Saya fikir bila saya kesini tak adalah saya rindu nak ke benua satu lagi tu..memang cantikkan view sini rasa macam duduk kat benua yang TTM dan LG duduk nun jer.. (semua gambar dari cik google yang baik hati). Ada siapa2 yang pernah ke sini..Broga Hill at Semenyih...kalo ada share-share la..

7 comments:

Anonymous said...

Saya pernah sampai ke kaki bukit dan terbaru adalah Youth Christian Asso. plan trip mendaki bukit tu. Mula ingat nak join, tapi fikir lebih 10X kang orang kata aku murtad lak, jadi tak pergi le. People perception kan. Beroga ni mmg cantik.

Sally said...

Cik/En Anon
Youth Christian Asso...Malaysia gak ker?never heard that name..tu tmpt apa?

Yuyun@HanLeeYun a.k.a. KuLaT_NaKaL said...

akak, tempat ni memeng terkenal di kalangan pencinta seni photography.. sy sendiri tak penah pi tempat ni.. akak ade plan? hehe

makcikkantin said...

Pernah dengar tak pernah pergi. Nampak menarik je tempat ni....
cari geng sally, pi jangan tak pi

cikmanggis said...

pernah terfikir nak dakit bukit broga ni tapi takut tak dapat sampai dah pengsan:)

Sally said...

Yuyun,
tu la tengok ramai dah dok posing maut kat Broga ni..tu yg buat akak teruja nk pergi tu..plan belum ada la..

Sally said...

Mck,
Geng belum ditubuhkan lagi ni kak tu yang payah skit nk pergi ni..

CikManggis,
Sally pun rasa mcm tu gak..nak pulak en.suami dok ckp ..larat ker awk?..naik flat tingkat 5 pun dah tercungap-cungap..hehhe