NuffNANG

Wednesday, January 12, 2011

Jarang dah

rasanya nak menayang gambar-gambar makanan macamlah sebelum ni tiap-tiap hari tayang..ekekek. Apa yang dimasak sendiri semua rasa hambar jer..even dipuji dek anak dara dan en.suami. Apa yang dibeli atau yang dimasak oleh orang lain semuanya ditelan dengan lahap. Agak rasa tertekan sebab bukan saya tak nak masak tapi langsung..diulangi langsung!! tak boleh masuk tekak. Risau pun ada takut teringin nak makan masakkan dr air tangan TTM ker..Hana ker..Cik LG ker..memang haru kan. Kalau Kak Nor SG, Kak Umi Kuantan ker, Kak Rose kat Shah Alam ker tak pa lah jugak. Harapnya tak la..tapi bila dok usha roti jala teringat pulak roti jala dengan kuzi ayam yang saya makan kat rumah dia ni. Agak2 sudi tak dia buat untuk saya...hehhe..

Oh!! 2 hari lepas saya buat scan untuk buah hati saya kat dalam perut tu..masih kecil...tapi dah nampak jantungnya yang berdegup. Menitis air mata saya tengok tu...senyum lebar doctor tu tengok saya. Ahhh!!saya ni mengalahkan orang yang baru firts time nak dapat baby kan...terlalu excited..

Kecilkan...baru 15mm dlm tempoh 9 minggu. Belum pun sempat tunjuk kat en.suami lagi. Dah 2 hari tak jumpa dia.

11 comments:

Um!3 4n!$ said...

Tahniah sGt2 kak.. uhuu... jELez nye :'(

TopsyTurvyMum said...

alahaii..mak masa ni pun emo gak tengok baby kecik cinoet lagi tapi dha ada degupan jantung:)

Sally said...

Anis,
jeles ya..hhehe. tu belum tunjuk perut lagi tu..hheh..tak pa ada lak rezeki Anis tu..

TTM,
kah2 mak pun terharu bila hang emo..

Lady Lavender said...

bila tengok sicomey kat situ dah mula jatuh hati...it's a mom's nature :-)

fa10 said...

klu sy kat saujn, blh la hulur2 kat akak...

nak tanya, kat saujana tu line tenet apa yg bagus ye? TM yg pakej ngan tv tu dapat ke x?

GDIZ said...

Tahniah Sally..;)Take good care

Sally said...

LL,
hah ah kan..that's what we call women kan..hhehe

Fa10,
line tenet kat sini, TM la yang paling ok...dulu pakai BB celcom tapi amatlah slow..tapi kat area Pristana rumah kakak oklah pulak BB celcom tu...pakej ngan tv?..tak tahulah pulak..tapi kalao student pakej tu ada dpt cik lappy.

Gdiz,

Thanks..terharu lak rasanya..

izahdaut said...

tahniah....

Sally said...

Izahdaut,
thanks..terharu lagi..huhu:p

Sayang.Ibu said...

bestnya ada sesuatu yg hidup di dlm perut.. :)
take care kak..

saat omar said...

Salmah nak dpt no 2? wow. tahniah Salmah!!....

bila nak buat makan2 lagi? jgn lupa jemput aku k :D