NuffNANG

Monday, February 2, 2009

I'm back and u hv been TAG..kih kih!!!

Tahap keseronokkan bercuti panjang dah tamat, hari ni aku mula kembali bertugas sperti biasa, jalan agak sunyi memandangkan warga KL bercuti lagi. Dari tengahari 22 January 2009 sampai la 1 February 2009 aku bercuti..errkk dalam 11 1/2 hari gitu..lama jugak la. Pun begitu cuti yang bagi aku agak panjang ni memang amat membosankan. Nak pulak broadband kat rumah pada awal cuti tu buat hal.. bosan gila..cuti paksa actually hanya bermula pada 28-30 jer.. cuti terpaksa yang "memaksa" aku ambik pulak 1 1/2 hari dimana anak dara aku accident..kasihan dia sudahlah tengahari tu jatuh longkang sebab kena tolak dek budak lain pastu petang tu kena lak langgar dek van yang reverse ngan laju..luckily dia tak apa-apa cuma memang terkejut sgt time tu aku yang kebetulan berada selang sebiji rumah menjerit ala-ala tarzan gitu, hingga hampir pecah peti suara aku dek keterbolasan pemandu van sekolah tersebut. Akibatnya anak dara aku jatuh dan sib baik dia cepat-cepat bangun, namun basikal dia kena jugak lanyak dek van tu..kerosakkan tak banyak cuma now basikal tu tak ada originality lagi dah. Apa pun sib baik anak dara aku tak apa-apa..kus semangat.
Oleh kerana cuti yang panjang ini jugak la..ramai blogger2 yang aku gemar dok baca blog diorang relak memanjang akan diberi tugasan baru..kih.kih. Tak susah anda hanya perlu menjawab soalan-soalan kat bawah ni aja.

1. Apa yang anda sering buat akhir-akhir ini diawal pagi?
2. Apa yang membuatkan anda tersenyum/mahupun mencebik tentang teman skerja anda?
3. Perkara yang memalukan anda dalam tempoh terdekat yang telah anda alami?
4. Apa yang membuatkan anda ingin termuntah?
5. Harapan anda dengan suasana persekitaran anda sekarang? (rumah/pejabat/ruang di mana anda berada sekarang)?.
6. Impian anda pada bulan February ini?
7. Kerja/task anda yang belum settle pada bulan January lalu?.


So...pada nama-nama yang kena TAG ni jawab la sebagai memenuhi ruangan blog anda untuk saya baca dan komen nanti.
Anda yang bertuah tu adalah:
1. Cik Zufa
2. Puan Rohaiza
3. Pn. Hanisah
4. Cikgu Umi
5. Pn. Farah
6. Pn. Emma

2 comments:

NuR Pu3 said...

aiyaK! sekalik kena TaG daa :P
macEh3... sush2 pYh taG anis taw nGeE...

EMH said...

kak sally,
noted noted..hiks!