NuffNANG

Thursday, March 5, 2009

Kepingin la ...

Petang tadi seawal jam 5.30 saya dah terpajak dengan pari-pari biru di petrol pump berhampiran sekolah si bonia siam (ini pun kes teruja nak buat strikethrough ler ni..Cik Zufa akhirnya akak berjaya membuatnya jugak....kih kih...kredit ini harus diberi pada Cik Zufa dan gengnya Ms. Lola )Sara. Terawal la pulak hari ni,amatlah bosannya saya tahap gaban.. Gaban pun rasanya tidak mengalami kebosanan tahap ini. Setelah menjawab beberapa pangilan saya termenung sambil menoleh kanan dan kiri, tetiba pandangan saya tertumpu pada seorang budak perempuan yang sedang mengrefill mengisi tangki minyak motor, agak saya itu adalah motor Yamaha Ego , almaklum saya sedikit rabun. Dua-dua object ini menjadi titik tumpu saya, motor dan gaya seorang budak perempuan yang size badan dan ketinggiannya lebih kurang saya, selepas mengisi minyak motornya dia menunggang motornya dengan konfiden sekali..ish nampak cun la pulak..getus saya dalam hati..tatkala saya tengah memasang angan-angan yang pelbagai berkaitan motor tetiba datang pulak dua orang minah motor dengan motor jenis skuter jugak.. saya cuba mengecilkan mata meneka jenis motornya jugak..arghh saya gagal..selepas mengisi minyak minah motor tadi memecut melewati parking saya..uish..ini motor nouvo...cun gak motor ni..saya tersengih-sengih sendiri..hilang sudah rasa bosan saya tadi..jangan tak tahu saya memang jenis yang kuat berangan dan berimaginasi..so..kepingin la nak beli motor gak....

5 comments:

NuR Pu3 said...

waH kak? maw rempit cm anis gaks eay? =P

zufa said...

kahkahkah!
tahniah krn bjaya mengaplikasi teknik strikethrough;)

Sally said...

anis
merempit??tak la, nnt anis asyik toleh belakang jer..cari mana akak..hehhe

Zufa
ini semua kes teruja strike la ni,..heheh thanks for teaching me...ilmu tu

NuR Pu3 said...

mula2 slOw la, lama2 sOk, ntah2 anis plak ketinggalan belakang, hehehe

Sally said...

harap menjadi kenyataan..bilamana bf dah janji nak beli itu suzuki step..wakaka..baru boleh follow anis ..kih kih..am i dreaming????