NuffNANG

Wednesday, April 8, 2009

Cake from Mr. X

Tengah rajin buat kerja hari ni tup-tup Mr. X datang bawa 2 slice cake, 1 flavour cheese with chocolate rice(macam ada rasa mocha sikit-maybe) and the another 1 fizikal look macam pure kek chocolate, put in different boxes of Secret Recipe.Belum makan lagi, will be share with Sara. Sejak kerja kat sini almost 10 years Mr.X tak pernah lupa bagi kek kat saya dan saya amat-amat berterima kasih banget pada dia yang tak pernah lupa tarikh hari lahir saya. Dapat gak merasa kek for this year. . Image ni take from other blog..sendiri dah tak sempat capture..lahap tahan gaban sudah.hehhe

4 comments:

mama | sarah | syimir said...

hepi belated bday k sally! tahniah akak semakin muda...yeaahaaa :))

NuR Pu3 said...

haLlamak! windu r tymE kita dOk bRparty sakaN kat siNun dOlu2 huhu... anyway, epy bday gaks! kEngsaLam sama itu mR x! =P

Sally said...

Suzy
thank you..tu yang syok dengar tu hheh.
Nur Pu3
hah ah rindu kan masa tu..nak2 pula time tu Mr. X sponsor kek besar lak tu..hehh

MdAzman said...

Jgn lupa datang ahad ni.. bawa la kengkawan mu yang montel2 dan comel2 tu.. aku oder lauk banyak, jgn risau