NuffNANG

Sunday, April 5, 2009

Emm betul-betul sedap!!

Semua kata roti ni sedap, bila saya update jer kat facebook yang saya sarapan dengan roti ni, semua pakat tunjuk thumb..sedap!!.. memang saya tak dapat nafikan butterscoth tu memang sedap...tapi agak mahal la..apa pun saya beli jugak sebab betul betul sedap!!

3 comments:

mama | sarah | syimir said...

ihiksss..ramai tgh mabukkan roti nih...di lokasi mana akak beli roti tu kak? sy jupe kat ten2ten...

Sally said...

Suzy kalo area rumah kita tu kat Pasaraya Saujana Utama (kedai India) tu ada. Petronas pun ada..setakat ni 2 kedai tu jer yg akak jumpa..eh ten2ten tu kedai apa?.hehhe

NuR Pu3 said...

Lah! akak xsampai lgi ka ten2ten tueh? okEylah, pasaraya 'melayu', tpi xbnyk sgt pilihan la... agak famous dlu sblum wujudnya centralmart