NuffNANG

Monday, May 3, 2010

3 bulan lagi

Alamak dah bulan Mei, baru minggu lepas saya menyambut hari lahir yang ke 34..eceh..kini dah genap 34 tahun 1 bulan..sungguh cepat masa berlalu..dan ini jugak membawa maksud 3 bulan lagi kita akan berpuasa...nampaknya si tukang jahit pun akan memulakan bisnes jahit-menjahit tak lama lagi. Emm agaknya Cik Maya akan terima tak jika saya tempah sehelai dress for cik mek saya tu. Satu jer cukup la..nnt saya pun nak belikan dia baju kurung jugak. Saya sendiri tetntulah akan ke pekan Sungai Besar lagi..beli baju readymade jer la nampaknya. Langsir raya pun tak akan tukar punya..tahun lepas punya pun tak pakai lagi.hehhe..yang dok tergantung tu pun hasil dari shopping kat Cik iKea jugak adanya.ehh..sibuk2 pasal raya..puasa dah bergnati belum?? Alhamdullilalh saya dah..tahun ni agak cepat jugak saya habiskan puasa ganti. Pun begitu.. saya nekad mulai minggu depan nak puasa jugak senin dan kamis. Mana tau ada yang terbocor masa muda-muda dulu. secara tak sedar..boleh la tampalkan..betul tak?.

5 comments:

sz | m.a.s.s said...

adehhhhh blom ganti pose!!!! tolon tolon tolon!

Maya said...

opocot!!..
hahaha... rumah cik sally lah ni..
hehe.. tunggu saya open balik yer.. dlm bulan jun ke, bila dah puas rehat2 ni.. :D

eh.. cam kenal lah sz ni.. dulu dok kopil gak kan?..

Sally said...

Sz..nak kena tolong ker??hheeh tolong ingatka leh la..ihik:p

Maya
huhu.terharu sangat bila cik maya tinggal jejak kat sini..bulan Jun..ya..ok..nnt sy terjah kopil tu,skrg rehat la puas2 ya erk?..

ouch!!nmpknya ada jejak kasih ni..suratan@kebetulan..ihik.

Sayang.Ibu said...

huahuahuaaa... teringat langsir nak kena anto dobi b4 puasa nih... haiii cepat btol nak puasa lg ekkk

Sally said...

Intan..harus antar dobi gitu..sambil tu tempah ler langsir baru sekali:p