NuffNANG

Tuesday, November 23, 2010

Baru saya perasan

....yang tanggal 3 November 2010 lepas Cik Gobok ni dah genap usia 2 tahun. 2 tahun???..tempoh 2 tahun adalah tempoh dimana masih dikira bertatih lagi..kalau anak kecik kadangkala masih belum boleh diharap untuk makan sendiri...tercekik dik!!.

Tak prihatin langsung saya ni..tahun lepas masa usia genap setahun pun langsung tak celebrate. Yang ni masih bernasib baik masih dalam bulan November saya, jadi dengan rasa bersalahnya saya hadiakn cik Gobok kek ulang tahun perkahwinan penubuhannya yang diambil dari cik google yang kaya dengan imej-imej tu..tiup-tiup lah lilinnya tu..sebab qada tahun lepas tak celebrate maka tahun ni saya doublekan 2 bijikkk trus..

7 comments:

sz | m.s.s said...

ihiksss...
selamat ulangtahun cik gobok!
lebih afdhal cik puan gobok buat kek betul2 pastu panggil pengomen tegar makan kek itu! ;p

Sally said...

Sz,
Seandainya cik puan gobok buat kek yang betul pun mak buyung yang baru pecah adalah tidak digalakkan memakan kek yang lemak berkrim adanya..hhehhe

Anonymous said...

sedapnya kek..:)

TopsyTurvyMum said...

ewahhh..happy birthday Dari Gobok Hatiku!!

Mak punya lambat lagiii huhu

Sally said...

Cik/En Anon,
kek free tu...ihik:p

TTM,
makacih nyahh..

Sayang.Ibu said...

eheh.. kak sally, sama usia rupanya blog kite ek.. saya pun sama.. tapi mula berblog bln 8. anyway.. happy birthday gobok hatiku.. :)

Sally said...

Sayang ibu,
maknanya blog kita sebaya la tu..masuk sekolah sama2 kan!..hehhe