NuffNANG

Friday, March 4, 2011

Puas sudah

meronta-ronta minta simpati agar en.suami bawa saya sekali ke Johor malam nanti untuk projek lawatan tapak tak rasmi kes lari dalam guni, namun jawapan terkahir yang diterima pukul 4 tadi:
"bayar saman tu dulu"

Menyesal kasi tau dia ada saman. Benci saya tau..tengok kat bawah ni..bukan salah saya sorang yang bawa kereta ni..kadang sara..en.suami pun ada.

BERIKUT ADALAH SENARAI SAMAN SEHINGGA 03/03/2011

Saman 1 19/03/2007 12:22:00 PM KUALA LUMPUR PANDU LAJU RM 300 1-TT576978
Saman 2 28/11/2010 12:16:00 PM SUBANG JAYA PANDU LAJU RM 300 1-1000166516
Saman 3 12/12/2010 11:30:00 AM SABAK BERNAM PANDU LAJU RM 300 1-DH759706
Saman 4 20/01/2009 04:25:00 PM SEPANG ABAI ISYARAT LALULINTAS RM 100 1-SS958974
Saman 5 08/09/2006 10:30:00 AM PETALING JAYA HALANGAN LALULINTAS RM 70 1-SS296778

akhir February hari tu saya check tak appear pulak..tup2..sms 2 hari lepas tengok ada pulak..tak gunaaa...mana boleh saman tang buntut jer..geram saya dah la semalam melayang hampir ribu riban.

Saya teringin sangat nak ke Johor..dah hampir 35 thn dah hidup belum pun sampai Johor..
"kalau saya mati mesti awak terkilan tak bawa saya nanti"..ugutan terkahir jugak adanya..
"tak baik tau keciwakan ibu mengandung tau!"..ayat sambung ugutan lagi..
Klik..dia letak jer phone..malas nak layan saya atau rasa bersalah tak tahulah.

2 comments:

=sz= said...

sistem saman tu memang ada megik kak!
ntahapa2...zakaaaattttt...

akak nak p johor area mana?
nak jemput kenduri kawen umah parent saya, semua adik beradik termasuk saya dah kawen..kuikui

Sally said...

SZ
tu arr..megik sgt..ada gak saman yang kna kat bentong ke Lipis ..dulu ada tapi skrg tak ada lak appear..tah2..lenkali ada la pulak..

tah la area mana kat Johor nun..hehhe