NuffNANG

Tuesday, March 1, 2011

Dah masuk 1 Mac

dah..tak banyak n3 yang saya tulis untuk tahun 2011 ni, bukan tak ada idea nak menulis tapi Mim Alif Lam Sim..a.k.a eja la sendiri...banyak benda nak dicerita pasal orang kahwin la..pasal orang cerai la..pasal kurus la pasal gemuk la..tapi ya ampunnn..malasnya jari jeamri ni nak tekan keyboard sementelah tahun ni kena set target untuk habiskan kerja yang memang sedia bertimbun dan nak kena visit client dalam 300 ++ lebih sebelum cuti bersalin. Kalau dicongak bahagi pun kurang2 pun setiap hari bekerja saya kena keluar jumpa client at least 1 atau 2...mana nak nak sempat dek oiii..nak kena buat paperwork lagi, proposal client lagi...invoice lagi..nak bebel lebih2 pun tak guna gak..kan tak dapat komisen pulak. Hari ni 1hb Mac 2011...saya merealisasikan kemalasan untuk tak pergi bekerja..saya penat sangat..bangun solat subuh pun dah kul 7..sib baik subuh lambat masuk sekarang ni..kalau tak mesti kena istilah subuh gajah..emm apa kaitannya disitu saya pun tak tahu..gajah pun solat subuh gak ya!!

Hampir pukul 10 dah,tak ada selera pun nak bersarapan..sambil kunyah sebiji epal tadi saya kerumah Kak Rosaliza..tgk tayangan nasi lemak halba tetiba kat tempat follower tu saya nampak gambar yang mcm popular jer..agak2 TTM kenal tak..korang pernah tengok kan gambar ni?



Nampak tak??biasa tengok kan?

5 comments:

ain (sweet thots) said...

sabri as sobar tu ke? haha.. lawak la.. kita x penah tgk la.

TopsyTurvyMum said...

Hahahahaha..
femes sungguh mamat bertudung tu..
Syabas! dah jadi follower ko NYahhh..

Sally said...

ain,
keh2...betul la tu..hang patut cari dlm N3 TTM tu..sure jumpanya..

TTM,
bukan follower mak nyahh..folloer kak Rosaliza tu..hhahha..femes dia ya..

Sayang.Ibu said...

waakakkaaaa... dari planet mana mamat tu dtg??? makin glemer nmpknya... :p

Sally said...

Sayang Ibu..
tu la buat konpius ni..cuba enter dia punya link tak dapat lak..kot2 TTM tau mana datangnya mamat ni..hehhe