NuffNANG

Friday, December 24, 2010

Kononnya..

dia tak nak ambik peduli lagi selagi tak sampai 6 Januari 2011 untuk saya pergi
berjumpa doctor dan dapat title mak buyung secara rasmi. Bila tunjuk tanda 2 line tu dia masih seperti tak mahu meletakkan sebarang harapan.

Saya cuba membuat short test kasi dia.
saya:boleh lagi kan kalau saya naik basikal?
dia: kalau rasa nak tercicir buatlah..(ada unsur ugutan disitu)..kalau dia memang tak peduli selalunya ayat dia akan jadi begini
dia: boleh..alah setakat bnaik basikal bukannya ada apa.

Pagi tadi pun:
dia: hati-hati bawa kereta tu..jangan nak memecut sangat
saya: ala awk sendiri cakap blum 6 hb..mana konpem ada baby pun
dia:..kenalah jaga-jaga!!

Eh..saya rasa macam seronok pulak bila lama tak mengandung ni..en.suami pun macam beri perhatian lebih jer walaupun katanya belum konpem lagi, saya cakap malas nak masak pun dia cakap jom kita makan kat kedai..suruh sidai baju pun tak ada istilah nantilah dulu..terus jer dia buat..!!nak compare dengan masa 1st time mengandung dulu dia macam tak peduli sangat kat saya..tak mature lagi kot masa tu!!.hhehhe

6 comments:

sz | m.s.s said...

ihiksss..
saya pun takleh bayangkan akak moncittt..muahaaha

knv said...

congrates! :D

Sayang.Ibu said...

org laki mmg slalu kaver line..buat2 x kesah tp kesah sbenornya.. :)

Yuyun@HanLeeYun a.k.a. KuLaT_NaKaL said...

:-)

Um!3 4n!$ said...

Alhmdulillah kak.. TAHNIAH sgt2

Sally said...

Sz,
even myself pun xleh nk bygkan,ihik maklum lama tak moncit ni..hhehhe

Knv,
terima kasihhhh..hehhe

Syg.Ibu,
hhah cover line tak nak tunjuk exicted dia tu.hehheh.

Yuyun,
hehheh..

Anis,
emm syukur..lama tunggu nih..hhehe