NuffNANG

Thursday, December 30, 2010

Macam tak ada makna jer..

kat company saya ni walaupun PM dah diumum 31st esok sebagai Public Holiday. Memang sangat kecoh pagi ni bila budak2 engineer dengan techician pakat dok tanya saya..sama ada esok company ikut cuti sama atau tak?...jawabya : sori dik akak bukan PM kat sini..ekekkek. Buat apalah sibuk tanya saya adalah lebih afdal jika soalan tu ditujukan kepada HR..tak gitu?..apa-apalah.

Cakap pasal makan bola, tidur bola mandi bola, b***k bola...semua orang dok cakap pasal Fahmi tu jugak adanya.. emm ramai la yang mula dok usha mamat ni, janda meletop pun apatah lagi...tapi sayangnya budak chinese look ni dah ada yang punya...tak caya?..cayalah bila tengok sini..blog awek dia daaa..

Saya??? saya tak kisahlah sebab saya bukan yang b***k bola jadinya..saya bukan peminta bola tegar, saya cuma pilih bola tertentu aja untuk bermain ..ahakks!!yang penting esok company bagi cuti..tapi % untuk cuti setakat ni macam 0% jer..tunggulah tengahari sikit kan..mana tau ada perubahan.!!

4 comments:

Sayang.Ibu said...

saya kompem cuti esok, tp sabtu keje sbb byr yuran & orientasi thn 1...

Sally said...

yeah 2.5 x!..mak pun konpem cuti esok!!...o thn satu ada orentasi ya..

fa10 said...

UK? mana ada cuti tp saya cuti sokmo... cuti tanpa gaji

Sally said...

Fa10...cuti sokmo tu yang best tu..tak yah apply dah..hhehe