NuffNANG

Tuesday, July 27, 2010

Maafkan Saya..

..betul-betul saya terlupa mana saya dapat resepi ni, rumah Hana kat Jepun nun ker, rumah Kak Nor secubit Garam ker, rumah Cik Maggis ker...tension saya..puas saya nak link, saya tak ingat yang terbayang hanyalah gambar yang cantik..mkn dengan apa pun saya lupa..sengal betul saya ni..lagi satu saya lupa nama resepi ni..masa buat pun saya fikir nak bungkus pisang dengan kulit popia ni jer..yang pasti lepas goreng panas-panas saya terus makan dengan aiskrim vanilla dan milo tabur..

6 comments:

K.Nor said...

salam sally, bg jer la nama apa pu, popia pisang ke, poppis ke.. banana pop ke.. yg penting.. ia sama jer hehehe.. sedap kan :)

Sally said...

Salam kembali kak Nor...setelah puas menjelajah..akhirnya jumpa kat rumah Kak Nor..sedap kak..jamu anak2jiran dgn anak dara..siap request suruh buat lagi..thanks for the recipe kak Nor...sib baik kak nor buat kenyataan..hehhe:p

sz | m.s.s said...

fuhhhhh menarik! jadiknya panas2+sejuk2 la nnt ek kak! yummmyyyyy!

Sally said...

Sz.. hah ah panas2 sejuk masuk tekak..mmg sedap..tak rugi cuba tau...thanks for kak Nor Secubit garam.. tu..marvelous la..

Lady Lavender said...

terliur la pulak sally..mcm nak kena try buat jgk nii...

Sally said...

LL..try la,senang sangat ni..hehe..nnt tayang..saya makan dengan aikrim..ada yang makan dengan coklat cair..