NuffNANG

Tuesday, July 13, 2010

Pening kepalaku.

kepala saya umpama diletakkan dengan sebaldi air.. berat sangat. Semalam tekak seperti ada sesuatu yang terlekat. Seperti ada makanan yang tersangkut. Sepanjang hari semalam saya berada dalam keadaan tidak selesa sehinggalah sebelum tidur saya minum ENO..bersendawa lebih sikit dari siangnya...sehinggalah saya terlena pun masih terasa kepala saya pening.

Saya berkira-kira mahu mengambil cuti sakit tapi rasanya keadaan saya tidaklah seteruk mana,cuma kadang-kadang saya rasa tak mampu untuk memusing kepala dengan laju..pening. Mungkin kah tekanan darah saya tidak betul??. Siksa rasanya kalau pening kepala. Kalau diserang sakit kepala boleh lagi saya ambil panadol active fast..sekejap jer lega tapi kalau pening ni..susah la.. ambik apa ubat pun mcm tak jalan jer..

4 comments:

sz | m.s.s said...

migrain ke kak? soh rehat lama skit tu..
p coti2 dok tepi pantai ke... ihikss..
get well soon ye.. :)

TopsyTurvyMum said...

take care Sally:)..
saait kepala ni mmg takleh buat apa rasanya..baring pun sakit..

Yuyun@HanLeeYun a.k.a. KuLaT_NaKaL said...

sah akak ni byk angin! Tu yg sampai penin pala tu..huhu

Sally said...

Sz..pening2 pun katgeori migrain gak kan!..bercoti time tak berduit ni lagi tambah poning kepala..heheh

TTM
tulah nak baring pun rasa takut..pejam mata rasa dunia ni pusing semacam jer..takut jadinya nak pejam..

Yuyun..agak2 kalau berurut boleh hilangkan pening ni kan!..