NuffNANG

Monday, July 13, 2009

Hey its’ Johnny.

Spending time at my sister's house during weekend bring us to have a dinner at abeJohnny's Steamboat. This is the first time our family (myself, husband and Sara) having a meal here. Actually my sister mak buyung (the expectant women) have promise to belanja me before..so kira dah tertunai la tu. Tima kasih pada bakal bapa budak husband my sister sebab dia yang kena bayar. Apapun layan makan punya pasal just a few photo jer dapat capture takut makanan abis nanti kebulur pulak saya kan!.

setiap org mesti sedih punya bila makan kat Johnny ni...do benda alag ni sangat berguna!! Salah satu dish dari abe Johnny Kecik kenot having this strawberry ice-cream posing kenyang!! thanks a lot pada yang sudi belanja tu lenkali makan jangan lupa kami ya!!hehhe :p

2 comments:

MdAzman said...

bertuah nya badan.. ada orang sudi belanje makan.. aku ni kena tunggu Arif, nini, amir & aisyah je le belanje.. tu pun time dah tua dah, dah tunggu mase je..

ARA said...

sy tak kisah pn..kalau ada yg sudi belanja..rezeki lar.anyway..bkn 'belanja' sesaper yg jd main point..yg pnting kita kena selalu baik ngn sesaper pn..am i right?