NuffNANG

Friday, July 3, 2009

Tahap bosan bila saya jawab 30 soklan ni.

1.Bekas kekasih saya – seorang yang sama dari segi tinggi paras rupa dan bentuk badan dengan suami saya. Duduk dekat macam adik beradik tau!!

2. Saya sedang mendengar – officemate saya yang sedang menunjukkan dia rajin bekerja dengan bercakap banyak.

3. Mungkin saya patut – meniru style opismate saya baru saya dapat gaji yang banyak macam dia..

4. Saya suka
– jika duit yang bekerja untuk saya bukan saya yang bekrja untuk duit.

5. Sahabat-sahabat saya – semuanya saya rasa berjaya dengan kehidupan masing-masing bilamana dapat tau semuanya bekerja denagn status manager ke atas.

6. Saya tak faham –kenapa saya masih bekerja disini sedangkan orang lain semuanya dah blah!!

7. Saya kehilangan – duit RM3k gara-gara phishing kat Maybank 2u.com

8. Ramai yang berkata – diri mereka cun tanpa pujian dari saya!!!wakaka

9. Cinta itu adalah – seperti hanger boleh disangkut dimana-mana

10. Di suatu tempat, seseorang sedang – membaca blog merapu saya.

11. Saya akan cuba –mendapat pekerjaan yang lebih bagus dan duit byang banyak untuk menampung keperluan saya dan family.

12. Perkataan SELAMANYA membawa maksud – Together forever and ever

13. Telefon bimbit saya – adalah yang easy to use.

14. Bila saya terjaga – barulah saya sedar yang saya kena kerja untuk mendapatkan duit.

15. Saya paling meluat – mendengar orang yang sering berkata “tau tak pa” walaupun saya jugak sering mengungkapkan perkataan tersebut!!hheheh

16. Pesta/parti adalah –tidak sesuai dengan jiwa saya!!

17. Haiwan yang paling comel pernah saya temui – ialah si rabbit yang selalu datang bertandang ke laman saya..rasa nak sembelih buat satay aja!!

19. Hari ini – saya bangun dan impikan hari ni adalah hari cuti…

20. Malam ini saya akan – kemas rumah dan basuh baju dan rearrange kedudukan tempat melepak depan TV tu!!

21. Esok pula saya akan –survey khemah kecil untuk diletakkan dihalaman rumah saya.

22. Saya betul-betul inginkan –kereta Honda CRV yang saya impikan lama dulu..dari model lama sampai model baru lagi nla saya teruja!!!

23. Ketika saya lihat wajah saya di hadapan cermin pagi ini –saya wonder kenapalah saya tak putih melepak, baru senang nak match any color tudung dengan wajah saya.

24. Pusat membeli-belah atau arked permainan –Pusat membeli-belah sebab saya boleh menjamu mata dengan kenyang.


25. Makanan Barat atau Jepun? – Barat sebab senang nak prepare save masa saya.

26. Bilik yang terang atau gelap? – Gelap??? Tak sukalah saya takut gelap tapi saya suka suasana suram romantic gitu..

27. Makanan segera adalah –makanan yang dimasak dan dimakan cepat-cepat..boleh gitu?

28. Ayat terakhir yang anda telah katakan pada seseorang –tau tak pa…hehhe!!

29. Lepas ini saya akan – makan burger Malaysia yang berintikan sambal ikan bilis..sedap banget!

30. Siapa yang anda ingin tag – orang yang rajin meng update blog dan special khas buat Cik LG

2 comments:

MdAzman said...

Bila boleh pegi ambil gambar air terjun ke.. taman burung ke.. taman rama2 di KL ke.. kemudian ubah ke bentuk seni dgn acrylic d kanvas atau kertas.. dan sesapa2 nak hasil seni boleh dapat... ohhh kini aku dah capai tahap kebosanan yang tinggi juga

Sally said...

tah la..masing-masing sebuk memanjang..