NuffNANG

Thursday, August 5, 2010

Cream Puff:Saya masih mencari...

dari semalam lagi saya masih mencari resepi cream puff tu. Jengah rumah kak Ummi, tapi kak Ummi cakap tak ada. Bukan tak ada resepi dari blog link mana2 tapi belum dapat yang rsa sehati sejiwa dengan saya. Saya dah cuba cari kat blogger yang famous tp tak tahu nak godek mana lagi..dalam kategori kuih muih ker? pastri ker? tak jumpa jugak...apa perlu saya menunggu atau pun perlu mengodek lain-lain resepi???

3 comments:

sz | m.s.s said...

selamat menggodek lg kak sally! chaiyok2...research tu... :)

penjejak maya said...

salam,

godek jgn tak godek hehe..

NuR Pu3 said...

uhuu... jenOh dh anis tRy buat kak.. tw x anak2 ckp pe? umie wat cucOq ke? aduyaii! sakit woO jiwa!