NuffNANG

Thursday, August 5, 2010

Sejujurnya

Apa tindakkan anda bila mata anda disajikan dengan gambar-gambar yang tak berapa nak cantik dari kacamata anda?.. honestly berdepan dengan empunya diri..

1.cantik tak gambar saya?

Dalam hati saya: tak..gambar nampak kelam jer..camner nak ckp cantik
mulut saya: cantik la..ok.
anda: ?
2.saya nampak kurus tak?.

Dalam hati saya: tak, (kalo dah perut still macam belon kandung air yg nak pecah..tak kan nak cakap kurus)
mulut saya: ok la...teruskan diet..
anda:?

3. Dalam gambar tu saya nampak putih kan!
Dalam hati saya: you orang ***ia...you tanya saya nampak putih tak?.huhuh sedih nak jawab
mulut saya: hah ah..putih la jugak.
anda:?

So kalau setiap jawapan dari mulut saya ada "la" sorry..jawapan tu tak benar sama sekali. Kalau anda dalam situasi saya apa anda nak jawab..terus mengatakan ya atau tidak or ???

6 comments:

NuR Pu3 said...

yg pasti sya xsecantik awak... ok x jwpn tu? =P

sz | m.s.s said...

errr...susah juga nak jawab tu...ihiks...

m-i-o said...

uiiiii cantekkkkkkk!

uiiiii kurussssss!

uiiiii putehhhhhh!

hahaha :P

Sally said...

Anis,
erk??

Sz,
nak jawab ker tak?hehhe

MIO
terus rasa mulut boleh pakai riben bila sebut tu..ehheh

Yuyun@HanLeeYun a.k.a. KuLaT_NaKaL said...

1.cantik tak gambar saya?

saya: ko maksudkan gambo ni cantik ke atau ko? hehe

2.saya nampak kurus tak?.

saya: ermm..dalam gambo ni ko mmg nampak kurus, tp sket je la.. :p

3. Dalam gambar tu saya nampak putih kan!

saya: a'ah la..ko buh bedak bape kati tuh?

Sally said...

Yuyun,
tu arr..rasa nak sound gitu gak tapi tak terkeluar..hehhe