NuffNANG

Friday, August 6, 2010

Saya Cilok

sekali lagi saya terlupa nama makanan ni. Ni bukan pasal saya termakan semut atau buat-buat lupa tapi saya betul-betul lupa. Mohon maaf sebab lupa dari rumah mana saya singgah dan ambik resepi ni..dah cari dah tp tak jumpa, nak godek2 lama2 mata tak izinkan. Ini kes ingat time tu terus buat la ni..apa pun..dengan telur bergoyang tu memang sedap.. saya cuba letak nama egg benedict tp egg benedict bukan rupa gini kan, letak nama baked egg pun bukan gini. Layan jer la janji breakfast saya hari ni kenyang kan. Sesuai jugak kalo nak buat bersahur ni. Tuan reka resepi ..ya ampun ya!..

6 comments:

NuR Pu3 said...

hiks!
haritu anis ada wat jugak, tpi lupa nak pOsting, sO bukan ana yg punyaa!! kuang3

NuR Pu3 said...

aduyaii!! anis pun dh lupa la uhuu... rOti mata kerbau kOt.. bukan3.. erm.. ape ek? uhuu

sz | m.s.s said...

rasanya "drama mama" ada post psl roti telur pesen gitu la kak...

TopsyTurvyMum said...

walawehhh...

nampak enak2 sajaa..
mak blom pernah try buat benda nih..

penjejak maya said...

salam,

takpe la rasanye makanan tu pun tak dipatenkan hehe..

Sally said...

Anis,
bukan ana yang punya..ahmad albab yang punya la kot!..hehhe..roti mata kerbau?roti telur bergoyang mungkin gak.

Sz..
o ada dlm drama mama!..mesti mr.mama yang masak erk.

TTM,
kalo hang ni nyah mesti letak nama roti telur bergoyang ..jgn hang letak nama roti goyang dangdut dah ler..

penjejak maya
haha tak sure la dipatenkan ker tak..nnt kalo saya jenamakan lain kang kena saman pulak.hehhe.