NuffNANG

Monday, August 30, 2010

Dah 80%

biskut yang ditempah siap. Bukan banyak mana pun yang saya buat, tahun ni saya agak malas nak buat biskut so yang menempah hanyalah regular customer saya jer..dan saya hanya buat 1 jenisnya.Kakak saya gelarkan biskut ni once you pop up you can't stop. Dek letih tahap gaban untuk siapkan 10 balang biskut dalam 2 hari maka saya tak daya nak angkat kamera ke lokasi dapur. Nak tahu biskut apa yang femes(kononnya) tu tgk kat sini.. Saya masih mengekalkan harga yang sama..yer lah macam tak best la pulak nak naikkan harga walaupun banyak harga barang naik. Untuk 1 balang penuh lebih kurang 600gm(berat balang dan isi) saya jual dengan harga yang bagi saya boleh la lepaskan bil electrik saya nanti.

Dalam sibuk buat biskut yang femes tu..hhehe.. saya masih kekalkan untuk tidak hanyut ke bazar ramadhan. Pun tak ada kegigihan untuk mengambil gambar apa yang saya masak..sebab dah letih sangat. So lupakan untuk mengintai apa yang saya masak hujung minggu yang lalu. letih orr!!! esok cuti 31 August pun kena layan siapkan biskut lagi.

3 comments:

sz | m.s.s said...

wahhhh..
tart nenas konpem tak amik order la ye kak...takpe raya kang balas dendam mkn kat umah akak..hihihi

Yuyun@HanLeeYun a.k.a. KuLaT_NaKaL said...

bekerja keras nampaknya akak kita ni huhu..

Sally said...

Sz..
hah.mengidam ker ni..tak berani nak janji..kalo buat akak call ok..nanti datang rumah raya ni..

Yuyun..
ni kes kasihan ni..sebab regular customer kan...hehhe