NuffNANG

Tuesday, August 3, 2010

Buat air letak garam?



ish jangan terkejut gitu..bukan letak banyak pun letak ciput jer..tak kiralah buat sirap bandung ker teh tarik ker..cuba letak secubit garam..lemak berkrim jadinya..tapi syaratnya kenalah dalam bancuhan tu ada susu isian sejat..baru jadi lemak manis gitu..

minum ni tengah-tengah cuaca yang panas ni sedap gak kan.

4 comments:

Yuyun@HanLeeYun a.k.a. KuLaT_NaKaL said...

nak try nanti nih

Sally said...

Yuyun..cuba ya..jgn letak banyak nnt org fikir ada lori garam terbalik lak..hehhe

K.Nor said...

sally,sbb tu la K.Nor pilih "Secubit Garam" besar nilainya walau secubit, dlm kehidupan dan dlm masakan :)

Sally said...

Kak Nor..
hahha I got it..betul tu kak Nor..kalau pergi mkn kat mana2, rasa masinnya kurang..perut trus rasa rimas..makan macam tak kenyang jer kan!.